Såååå

Äntligen! Försökt posta föregående inlägg sedan jag kom hem från Irland, blogg appen har inte fungerat..
Har hunnit vara ute hos Musse en gång till under tiden. Han fick prova western sadel för första gången, stod så fint så i gången min lilla prins.
Nu är alla papper i ordning och veterinären bokad. Så om allt går som det ska så är han hemma innan jul! Ni kan ju gissa om jag är lycklig?
Har gått och väntat i TRE oändligt långa månader på det här. Men nu är det inte långt kvar. Herre Jesus!
Det är absolut det enda jag önskar mig i jul. Att få fira julafton med hjärtat mitt hemma på gården... Snälla håll tummarna för att allt går bra och smidigt den här gången. Det tycker jag att vi förtjänar!
Bilder från senaste visiten:

 


Jetset me

Sist jag hade varit i stallet hann jag inte uppdatera för jag åkte direkt till Stockholm för att spendera några dagar där innan jag bar mig iväg mot Irland med släkten. Hade det väldigt trevligt, men borta bra men hemma bäst.. Kom hem igår kväll efter att ha spenderat en kväll i stockholm. Nu saknar jag min lilla prins att jag snart spricker!
Men mamma kom precis hem från jobbet och jag tänker då att vi kanske skulle kunna åka redan idag.
Här kommer lite bilder sen senast iaf.

 


Sadlad för första gången

Har totalt glömt bort att uppdatera bloggen, åt Musse.. ;)
Ville ju tala om att han nu haft sadel på sig för först gången! Jag tog det ganska lugnt utan att mjäka allt för mycket med honom. Han fick titta och lukta lite på den sedan lyfte jag upp den fast bara brevid honom först. Han gav mig en bara en lite undrande blick, då tog jag tillfället i akt och la den på hans rygg.
Japp, nemas problemas liksom!
Börjar nästan undra om han inte är en vallack iallafall? He he he.
Tyvärr blev det inte en enda liten bild på honom den gången, jag lyckades dock filma en liten snutt på första sadlingen.. Men jag ser ut som f** där så jag tänkte inte lägga upp den här. ;-)
Kram!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!