Grönt är skönt!

Musse fick ju ta Kheezos gröna ull täcke eftersom det var alldeles för stort för honom. Så jag hade lite dåligt samvete för hans skull. Så när vi var i Sverige här om veckan fick vi med oss ett grönt jätte mysigt fleece täcke till Kheezo.
Han har ju en grön grimma så jag tyckte det skulle bli så fint tillsammans och till hans fina fux färg.. Och fint blev det! Även om en skönhet klär i allt. ;)

Så mycket bus...

När jag tittade ut genom köks fönstret igår morse hade mina små pojkar rivit ner stolparna och tråden mellan hagarna. Så kommer jag ut och ser att tråden ligger helt nere på backen men dom står kvar i varsin hage och tittar på varandra.
Dom busar så mycket med varandra om dagarna.. Står och nafsar på varandra, springer fram och tillbaka, stegrar sig och sparkar bakut. Det tycker dom är jätte roligt, men inte matte som får bygga hage var och varannan dag...
Och imorse när jag kom in i stallet efter fodringen för att ta ut hästarna i hagen stor Musse med öppen boxdörr och två hovar i gången och ser överlycklig ut.. Vet inte om jag missade att vika ner "spaken" (lås mojengen) och han har lyckats öppna den.. Är 99% säker på att jag låste dörren.. Aja, duktig han är iaf. Tror han trivs, för annars hade han gått ut ur stallet då den stod på glänt en bra bit.
Busig
Glömde bort att posta en bild på Kheezos huvus efter trimmningen av skägget. Han blev så mycket finare utan det hängandes och lilla arab huvudet tittade fram lite extra!

Bus

Så härliga tillsammans <3

Trötta <3an

Härom dagen hittade jag killarna i hagen så här. Så mysiga. Fotade lite och satte mig brevid och gosade med mina tröttisar.

Bättre hagar och helikopter övningar

Hej!
Idag har vi varit ute och rensat bort hallon buskarna på plätten brevid hagen och dragit om hagarna. Det har varit underbart väder så pass länge nu så tjälen har försvunnit ur backen. Så nu har killarna lika stora hagar och kan springa längs med varandra och beta gräs om dom vill det! Underbart.
Det tog sin lilla tid.. Men fyra timmar senare var allting klart och killarna fick direkt syn på gräset och där har dom i princip stått hela dagen...
"Dom" (vilka nu det är) har haft helikopter övningar här i eftermiddags och har naturligtvis styrt färden rakt över hagarna så killarna har fått sprungit lite.. Ha ha. Men dom har faktiskt skött sig riktigt bra. Det var väl mest lill skiten som blev lite rädd första gången dom flög över oss.
Passade så klart på att fota mina älsklingar nu när det är så fint väder ute!
(Eller ja, typ varje dag.. Rensade telefonen idag (som jag förövrigt haft i typ en månad??) på 1099 bilder och video filmer. Och ja, 98% är på hästarna....) HAHA.
Här kommer några utav dom:
Musse grävde fram det fina gräset medans Kheezo smaskade i sig ALLT. Ha ha.
(Förövrigt så köpte vi det här täcket till Kheezo, strl 115 men det var yber stort för honom, men passade Musse perfa!)

Äter från samma gräs tuva <3

Och lite bilder från veckan:
Musse leker med sin hink som vanligt...
Kheezo busar runt <3

Dålig uppdatering!

Sorry! Min router a.k.a mobiltelefon gick sönder men nu har jag en ny!
Härom dagen snyggade jag till killarna lite, plockade fram rak maskinen och rakade bort "byxorna" på Kheezo. Och Musse fick skägget trimmat och fint. Det är ju vår i luften och killarna måste ju vara fina tills den är här på riktigt..
Idag plockade vi bort avdelningen på Musses hage också, det är fortfarande lite is kvar men den är så pass mjuk att han trampar upp den själv. Så det blev en kär återförening för honom med sin älsklings gren som låg på andra sidan.. Han såg så glad ut så.
I övrigt så händer det inte så mycket, killarna har blivit väldigt pigga och busiga de senaste veckorna, tror dom behöver få göra av med lite energi. Det har varit jobbigt för mig att inte kunna hjälpa dom med det, har varit så jäkla halt ute. Men nu så börjar det ju vända, och snart är det dags att börja jobba lite mer med Musse iaf..
Håller på att leta efter någon duktig som kan hjälpa mig med inridningen till sommaren också. Har tänkt igenom det noga nu.
Visst skulle jag kunna göra det själv, ja med hjälp så klart. Men eftersom jag varken har ridhus eller paddock på gång avstånd och heller ingen mer än min mamma att hjälpa mig, så kommer han få åka iväg på inridning. Självklart på avstånd att jag kan åka dit så ofta jag bara kan och titta på och vara med, men även till någon som är duktig och har fina referenser och har ridhus på gården!
Jag tror det är vad Musse behöver. Tror inte kombinationen av att åka transport varje dag tillsammans med inridning kommer vara så lyckad, faktiskt.
Jag vill att han ska få en så bra upplevelse som möjligt och ha lugn och ro runt om kring sig när inridningen väl sker!
Någon som vet någon duktig ryttare i Norge runt Oslo trakterna????
Kan inte skriva så mycket mer nu, har en massa renovering att ta tag i. Men jag postar lite bilder på killarna så länge :)
Killarna lär varandra allt.. Kheezo har smittat av sig sitt "slänga med huvudet" på Musse.. Haha








Bild från imorse, så fin och ryrakad. Mattes lilla plutt! (Fast han är inte så liten längre..)



Bilder på mina hjärtan <3

Vilket härligt väder vi har fått idag! Det trodde jag inte när jag vaknade upp till en dimmig och frostig morgon här hemma. Men det tog sig allt.

Igår börjades "projekt nytt rum till Lynn" här hemma och vi har börjat måla om det, tidigare, spy gröna rummet till vitt! Är trött på rumet jag har, ingenting får plats och hur svårt som helst att möblera. Vill ju ha mys faktor i min lilla oas.. Det lär väl ta oss ett par dagar innan det är färdig målat. Är ju lite fnurlig (kan man säga så?) och tar min lilla tid så att säga för att få det perfekt. Klarar inte av att göra någonting halvdant, jag får panik. Medans mamma är det lite mer fart i och kör på liksom. Ha ha.

Jaja, tog lite bilder på hästarna i solskenet, men Musse ville inte vara med på bild idag, så det blev flest på Kheezo.

Tänke visa lite hur han ser ut i kroppen nu när han frisknat till och gått upp i vikt. Det syns kanske inte på bilder, men herre gud vad han växt sen vi hämtade honom! Vet inte om det är möjligt.. Men kan han ha växt 15 cm på höjden på bara två månader? Någon som vet??

Han är iaf såå snygg just nu! Och busig. Han rejsade runt i sin lilla hage och tyckte det var super skönt att få gå utan täcke en stund. Men jag la på honom ett täcke innan jag gick in igen. Nu blir det åter till målandet. Vi hörs!

 

Musse nosar på kameran
Lill skit <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!