Fortsättning.. Tisdag 13e September

På tisdagen bar det iväg för att hämta hem Musse. Egentligen skulle han få åka häst transport, en stor lastbil men efter att föraren hoppade av i sista sekund, fick vi tag i en liten hästlastbil som vi kunde hyra och köra honom själva i...
Så vi for ner till laholm för att hämta den. Sedan tog vi oss vidare ut till uppfödaren i Höganäs för att lasta på Musse för första gången i hans liv..
Han var verkligen super duktig! Cool lugn. Ja, han var bara lite envis men dummade sig inte alls på något vis. Han stod på bak benen ett par gånger iofs, men mer än så var det faktiskt inte. Klockan 21.25 började vi med lastningen och var klara 01.01. Det är inte illa enligt mig. Tror att det kanske hade gått lite enklare om inte rampen hade varit en decimeter ovanför marken. Men men. Så fort han var på ordentligt och Anette hade fått pussa och säga hejdå stängde vi igen och började vi åka norrut.
Han fick ett litet "utbrott" om man ens kan kalla det så. Han kickade till ett par gånger och försökte resa sig på bakbenen två gåner, men 5 minuter efter avfärd stod han blick stilla och åt ur sitt lilla hö nät. Så jäkla underbar häst, cool lugnt psyke och världens goaste!
När vi hade åkt i 20 minuter stannade vi till en snabbis för att se till honom, klappa, pussa och ge en godis. Då märker jag att fläkten är på (och låter som FAN), det hörde vi ju inte när vi stängde efter lastningen eftersom det blåste så dant utanför då.. Helt otroligt att han endå stod helt stilla och lugnt. För den var inte ljudlös så att säga.. Lilla älskade hjärta.. Så liten men endå redan så klok.
Vi fortsatte resan genom världens blås väder. Det kändes nästan som att bilen skulle lyfta rakt upp i luften, så mycket blåste det verkligen. Men vi tog det lugnt, vi körde i 80 i princip hela vägen upp.
Runt 7.30 på morgonen kom vi fram till stall planen och avlastningen gick super! Har en liten film snutt på det som jag tänkte lägga upp vid ett senare skede (uppdaterar i detta inlägg när jag vet hur man gör).
01.01 Anette säger hejdå till Musse (eller på återseende hoppas vi nog alla på)
Musse o mamma i boxen hans
Han har ett eget litet fönster han kan kika på grannarna ifrån, det tyckte han var spännande!
Fick åka kungligt.. Vill ha begär!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anette Johansson

Den hästbilen var riktigt fin!! Vill också ha!! :)

Gillar hans runda fönster! :D

2011-09-16 | 22:35:47




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!