Sunny days

Startade dagen med en kopp kaffe ute i trädgården. La mig och solade lite i bikinin eftersom det var så varmt och skönt. Har fått mig lite färg dom senaste dagarna men imorgon räknar vi med regn!
Imorgon tar vi oss en tur ut till grabbarna grus. Ska lämna av tränset Musse ska ha på utställningen och göra iordning lite där. Sedan hålla på lite med både Musse och Kheezo.
Berättade jag hur duktig han var när vi la på sadeln?
Han har ju haft sadel på sig förut, med det var nu ett tag sedan. Om man läser längre bak i bloggen så berättar jag när sadeln åkte fram lite över manken och han fick panik och hoppade över box mellanväggen.. (innan den var så hög som den är idag)
Och efter det har han bockat och brallat lite de första 5-6 varven. Så jag har inte kunnat lägga på den igen eftersom vi fick is hala hagar efter det, och sedan jätte mycket lera när det väl smälte bort.
Åter till sadlingen för ett par dagar sedan. Han bockade och sparkade bakut något litet varv bara, sen var det bra med det. Blev lite hispig av sadel kåporna när dom slog under traven eftersom Helenes sadel är mycket mjukare än mina.
Så någon vecka till sen hoppas jag att han är insutten! :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!